Άνοιγμα Ενεργειακών Διόδων (2) – Τρεις περιστροφές

στις
Το σεμινάριο αυτό, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στις 6-7 Απριλίου, αποτελεί συνέχεια του σεμιναρίου που είχε γίνει τον Νοέμβριο. Θα έχουμε την ευκαιρία κάνουμε διορθώσεις στα προηγούμενα και να ασκήσουμε το Τσιγκούγκ Άνοιγμα Ενεργειακών Διόδων.  Έμφαση θα δοθεί στις τρεις περιστροφές: η πρώτη περιστροφή για τον πρώτο Θερμαστή – Νεφρά, η δεύτερη για το μεσαίο Θερμαστή- Σπλήνας και η τρίτη για το πάνω Θερμαστή- Καρδιά και τον εγκέφαλο/Νου. 
Το Άνοιγμα Ενεργειακών Διόδων αποτελεί το θεμέλιο της Μεθόδου του Νερού. Εδώ εισάγεται η τεχνική της διάλυσης της στάσιμης ενέργειας στο φυσικό και ενεργειακό σώμα. Αν στην πορεία της άσκησης παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα η επιστροφή στη διάλυση των μπλοκαρισμάτων κατά μήκος της καθοδικής ροής της ενέργειας λύνει τα περισσότερα από τα μπλοκαρίσματα. Σ’ αυτό το Νεϊγκούγκ μαθαίνετε πώς να απαλλάσσεστε από την ένταση και τις ασθένειες που έχουν σαν αιτία το στρες, να θεραπεύετε χρόνιες ασθένειες αρθρώσεων και ν’ αυξάνετε την εσωτερική σας ενέργεια.
Συγκεκριμένα θα μάθετε:
  • να εστιάζετε την προσοχή σας ώστε συνειδητά να συντονίζετε και να κατευθύνετε τη ροή της ενέργειάς σας στο σύστημά σας
  • να αναπνέετε σωστά και να αισθάνεστε την ενέργειά σας και τις ενεργειακές πύλες μαζί με τις λειτουργίες τους
  • να ευθυγραμμίζετε το σώμα σας για να επιτύχετε την ανεμπόδιστη ροή της ενέργειάς σας χωρίς σπατάλη
  • να αναζωογονείτε τα εσωτερικά σας όργανα
  • να ελέγχετε τη σπονδυλική σας στήλη και τον κάθε σπόνδυλο χωριστά, για να ανακουφίζετε τη σπονδυλική στήλη σας (αυτή η καταπληκτική ταοϊστική άσκηση δεν είναι ευρύτερα διαδεδομένη)
  • να αυξάνετε τα επίπεδα της ενέργειας και το εύρος των κινήσεών σας.
Αυτές τις αρχές μπορούμε να τις μεταφέρουμε στις φόρμες που ασκούμε ανεξαρτήτως στυλ.
Το σεμινάριο θα γίνει  το Σάββατο 6 Απριλίου 5-9 μ.μ. και την Κυριακή 7 Απριλίου 10-2 μ.μ. στο Enter Pilates Studio, Μητροπόλεως 110, στη Θεσσαλονίκη.
Πληροφορίες:  6973 550 321 (Ελένη Βρεντζάκη),

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s